Dovlecei umpluti cu branza

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2011 | 3247 vizualizari

 

Pentru ca am prea multi dovlecei,,, am improvizat o "reteta" pe moment,,, in functie de ce aveam prin casa.... Asadar....

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei gras
  • cas/cascaval
  • 2 dovlecei mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • condimente in functie de gust (sare, piper/chili)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu branza:

Dupa ce am spalat bine dovleceii, i-am curatat de coaja si i-am feliat, pe lung, la o grosime potrivita,,,, cam 0,5 cm :) Feliile le-am pus la copt, pe o tava groasa, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti, fara a se lipi (daca este necesar putem unge tava cu foarte putin ulei). Intre timp, am taiat felii ceapa verde si ardeiul, le-am calit in putin ulei, le-am condimentat, si le-am adaugat in casul/cascavalul pasat impreuna cu mararul tocat marunt si cu cele doua oua, omogenizand compozitia. Am umplut fiecare felie de dovlecel, am rulat-o si am legat-o cu o frunza de ceapa verde. Rulourile obtinute le-am pus intr-o tava unsa cu ulei, si, le-am dat la cuptor pentru 30-40 de minute.


Le servim calde, cu un sos de iaurt!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dya Daniela Andrei 1

04.07.2011, 00:15

multumesc!

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:04

Dya Daniela Andrei 1

05.07.2011, 21:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi