Oua umplute cu ficat

de alexandra20 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2011 | 4613 vizualizari

 

Oua umplute cu ficat

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 gr ficat
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 picaturi vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ficat:

Se fierb ouale si se pregatesc pentru umplut

Se prajeste ficatul inabusit apoi se trece prin sita sau se faramiteaza cu furculita.Se taie ouale in lungime si se separa albusul de galbenus.

Se freaca ficatul cu untul si cu galbenusurile pana ce devine spuma.Se adauga nucsoara, doua picaturi de vin, sare si piper.

Se umplu ouale si se garnisesc cu patrunjel.Pofta buna!

Incercati si voi oua umplute cu ficat?

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ou in ardei gras