Oua umplute cu ficat

de alexandra20 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2011 | 2467 vizualizari

 

Oua umplute cu ficat

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 gr ficat
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 picaturi vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ficat:

Se fierb ouale si se pregatesc pentru umplut



Se prajeste ficatul inabusit apoi se trece prin sita sau se faramiteaza cu furculita.Se taie ouale in lungime si se separa albusul de galbenus.



Se freaca ficatul cu untul si cu galbenusurile pana ce devine spuma.Se adauga nucsoara, doua picaturi de vin, sare si piper.



Se umplu ouale si se garnisesc cu patrunjel.Pofta buna!


Incercati si voi oua umplute cu ficat?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

07.08.2011, 14:34

ionela2682 1

07.08.2011, 23:02

mamaieelena 1

09.08.2011, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza