Oua umplute cu ficat

de alexandra20 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2011 | 2319 vizualizari

 

Oua umplute cu ficat

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 200 gr ficat
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 picaturi vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ficat:

Se fierb ouale si se pregatesc pentru umplut

Se prajeste ficatul inabusit apoi se trece prin sita sau se faramiteaza cu furculita.Se taie ouale in lungime si se separa albusul de galbenus.

Se freaca ficatul cu untul si cu galbenusurile pana ce devine spuma.Se adauga nucsoara, doua picaturi de vin, sare si piper.

Se umplu ouale si se garnisesc cu patrunjel.Pofta buna!

Incercati si voi oua umplute cu ficat?

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Lau 1

07.08.2011, 14:34

ionela2682 1

07.08.2011, 23:02

mamaieelena 1

09.08.2011, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA