Chec aperitiv cu gust de pizza

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 13936 vizualizari

 

Un chec ce se face rapid, cu ingrediente destul de putine, dar cu un gust bun bun. Potrivit pentru pachetelul de la servici, la o gustare intre prieteni, dar si ca aperitiv pe o masa de Sarbatoare, cum ar fi Pastele sau Craciunul.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava mare:
  • - 200 g salam de sunca taranesc
  • - 200 g parizer
  • - 7 oua
  • - 50 g unt
  • - 50 g ulei de floarea soarelui
  • - 5 linguri faina
  • - 300 g. cascaval
  • - sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu gust de pizza:

Se bat albusurile spuma cu sare. Se adauga galbenusurile frecate in prealabil cu uleiul si untul topit. Amestecam usor apoi, adaugam piper dupa gust, cascavalul ras sau taiat marunt, faina si mezelurile taiate bucatele. Turnam compozitia intr-o tava si coacem la 180 grade, aproximativ 20-25 de minute.


Rece, se taie in forma dorita: patratele, dreptunghiuri, inimioare..:))) etc.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu gust de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

iri_iri 1

14.04.2012, 00:04

marcela1979 1

14.04.2012, 00:10

cred ca are un gust super bun

alinutzika 1

14.04.2012, 22:22

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu spanac