Chec aperitiv cu gust de pizza

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 13637 vizualizari

 

Un chec ce se face rapid, cu ingrediente destul de putine, dar cu un gust bun bun. Potrivit pentru pachetelul de la servici, la o gustare intre prieteni, dar si ca aperitiv pe o masa de Sarbatoare, cum ar fi Pastele sau Craciunul.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava mare:
  • - 200 g salam de sunca taranesc
  • - 200 g parizer
  • - 7 oua
  • - 50 g unt
  • - 50 g ulei de floarea soarelui
  • - 5 linguri faina
  • - 300 g. cascaval
  • - sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu gust de pizza:

Se bat albusurile spuma cu sare. Se adauga galbenusurile frecate in prealabil cu uleiul si untul topit. Amestecam usor apoi, adaugam piper dupa gust, cascavalul ras sau taiat marunt, faina si mezelurile taiate bucatele. Turnam compozitia intr-o tava si coacem la 180 grade, aproximativ 20-25 de minute.


Rece, se taie in forma dorita: patratele, dreptunghiuri, inimioare..:))) etc.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu gust de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

iri_iri 1

14.04.2012, 00:04

marcela1979 1

14.04.2012, 00:10

cred ca are un gust super bun

alinutzika 1

14.04.2012, 22:22

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Budinca Yorkshire by Jamie Oliver