Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume

de daniastefania in Mancaruri de legume, 4 Iul 2015 | 2088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr cus-cus
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 8 felii cascaval
  • Sare
  • Piper
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume:

Punem un vas cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba adaugam sare si cus-cusul. Lasam sa fiarba 5 minute. Apoi strecuram. Lasam cus-cusul la scurs. Curatam ceapa si o tocam marunt. Curatam ardeiul si morcovul si le taiem cubulete. Punem pe foc o tigaie cu putin ulei. Lasam sa se incinga putin apoi adaugam ceapa si o calim la foc mic 3 minute. Adaugam ardeiul si morcovul si mai prajim 4 minute. Adaugam 100 ml apa, condimentam si lasam sa fiarba pana se evapora apa. Apoi amestecam legumele cu cus-cusul. Dovlecelul il curatam si il taiem in doua pe lungime. Apoi il feliem, tot pe lungime. Taiem feliile cat de subtiri putem. Saram dovlecelul. Apoi asezam pe o felie de dovlecel una de cascaval si peste iar una de dovlecel. Continuam asa pana terminam cu feliile de dovlecel si cascaval. Batem ouale cu putina sare. Dam dovleceii prin faina, ou si apoi prin pesmet. Le prajim in ulei incins, pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Le scoatem pe hartie absorbanta. Servim cus-cusul cu dovleceii cu cascaval prajiti. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Feliile de dovlecel si cascaval sa fie cat mai subtiri, sa se prajeasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

05.07.2015, 11:24

-Licurici- 1

05.07.2015, 20:56

deliciosi

Gicuta69 1

06.07.2015, 08:46

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sote de dovlecei a la Ionela