Cheesecake cu dovlecei si feta

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 5519 vizualizari

 

Un cheese cake ce poate fi folosit ca aperitiv si la fel de bine ca garnitura...sau chiar ca fel principal...gustos si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • Ai nevoie de
  • 2 cesti( cani) de dovlecei curatati,spalati si taiati
  • 1 lingurita de sare fina
  • 2 cesti ( cani ) si jumatate de branza feta maruntita
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 cepe taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca patrunjel taiat marunt
  • coaja de la o lamaie
  • 2 oua batute bine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dovlecei si feta:

Incingi cuptorul( foc mediu sau 180 grade) Ungi o forma cu unt


Dovleceii ii presari cu sare si ii lasi deoparte, ii presezi usor sa iasa apa daca au... Combina feta cu parmezanul, ceapa, usturoiul, coaja de lamaie, patrunjelul si apoi cu ouale, adauga dovleceii, aseaza totul in forma de tarta( eu am folosit forma de tort in care am asezat hartie sa nu curga), si da la cuptor 60 de min...cand e aproape gata adauga branza feta desupra si mai da la cuptor inca 15 min...si gata...pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dovlecei si feta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

11.11.2010, 14:50

Fetelor

Ligia Bxl 1

08.02.2011, 18:33

tot dovlecei si ce bine arataaaa

adry88 1

29.05.2011, 13:07

arata bn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zacusca