Ardei umpluti cu ciuperci si ton

de Andreea Caroline in Mancaruri de legume, 19 Sep 2014 | 2187 vizualizari

 

Ardei,ton,ciuperci....toate ingrediente absolut delicioase. Ideali pentru cina !!!

 

INGREDIENTE

  • 8 jumatati ardei gras
  • 1\2 ceapa rosie
  • 180 gr ciuperci ( in ulei)
  • 2 catei usturoi
  • 160 gr ton ( in ulei)
  • 150 gr orez
  • 100 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 iaurt grecesc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci si ton:

Jumatatile de ardei le curatam se seminte si nervuri , le spalam si le lasam sa se scurga bine de apa .


Intre timp punem ulei de masline intr-o tigaie si punem cateii de usturoi curatati de coaja.Lasam la foc iute 2-3 minute ( astfel uleiul va lua aroma usturoiului ).


Adaugam ceapa tocata marunt si ciupercile scurse de uleiul din conserva.Lasam la foc potrivit sa se caleasca impreuna amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn .


Adaugam apoi tonul ( la fel , scurs de uleiul din conserva ) si amestecam .Lasam la foc potrivit 10 minute.


Punem orezul in tigaia cu ciuperci si ton ,adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand cu spatula de lemn .Potrivim de sare si piper .Cand orezul e aproape fiert adaugam sucul de rosii si amestecam usor .


Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam jumatatile de ardei .


Umplem ardeii cu compozitia din tigaie .


Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 20-25 minute ( pana ce ardeii s-au rumenit frumos la suprafata).


Se servesc calzi cu iaurt grecesc .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Andreea Caroline 1

20.09.2014, 09:28

Deyu , noua ne-au placut mult

Gherca Daniela 1

20.09.2014, 10:26

arata bine

Andreea Caroline 1

20.09.2014, 21:16

Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu orez si legume (reteta video)