Ardei umpluti cu ciuperci

de noiinbucatarie in Mancaruri de post, 21 Mar 2016 | 1861 vizualizari

 

O mancare de post foarte gustoasa, care se face relativ usor. reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/ardei-umpluti-cu-ciuperci/

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 1 borcan de ciuperci feliate
  • 150 g orez
  • 1 ceapa
  • 3 linguri de bulion
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci:

Mai intai maruntim ciupercile, iar ceapa o curatam si o taiem marunt.


Calim ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile pentru 7-8 minute in ulei incins. Adaugam si orezul, sare si piper si mai lasam pe foc 3-4 minute amestecand coninuu.


Ardeii i spalam si le scoatem cotoarele. Rosiile le taiem prin 2, le decupam cotoarele si le curatam de seminte.


Umplem ardeii cu compozitie de orez cam 3/4 si ii punem in tava.


Separat facem un sos din bulion, apa, sare si piper si il turnam peste ardeii pusi in tava.


Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 55-60 de minute si, din cand in cand, mai intoarcem ardeii in tava.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu ardei iute, paine prajita si daca vreti si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

- TABITA - 1

21.03.2016, 20:42

Rocsi 1

21.03.2016, 21:08

Mmm, ce imi plac!

MotanLaOale 1

22.03.2016, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din piure de cartofi