Tocana de legume-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 17 Mar 2010 | 5518 vizualizari

 

foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 5-6 gogosari sau ardei rosu gras
  • 3-4 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 cana de orez
  • 500 ml pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 2- morcovi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume-post:

Se taie ardiul rosu feliute subtiri,ceapa de taie pestisori iar morcovul rondele.

Se amesteca toate ingredientele impreuna mai putin pasta de tomate care se pune la sfarsit ,se pun toate pe foc la foc potrivit si se lasa sa fiarba bine,la sfarsit cand toate sant fierte se pune pasta de tomate si se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi e gata

Este o mancare foarte gustoasa si rapid de preparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu orez fierte in bors