Capunati cu ciuperci - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 6 Apr 2018 | 2018 vizualizari

 

 Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati este unul din acelea. De aceasta data nu am folosit condimentele uscate aferente. Am asezonat preparatul dupa gustul si inspiratia de moment.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mix ciuperci champignon albe si brune
  • 250 gr mix rosii cherry rosii si galbene
  • 250 gr paste capunati -fara ou
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei masline
  • 1 pahar bulion rosii cu busuioc - productie proprie
  • 1 lingura condiment uscat cu usturoi , patrunjel si chili
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capunati cu ciuperci - de post:


  1. Spalati si curatati ceapa, rosiile si patrunjelul.

  2. Spalati, curatati si tocati ciupercile.

  3. Puneti la fiert apa cu sare pentru paste si le fierbeti respectand indicatiile de pe ambalaj .

  4. Eu fierb chiar mai putin pastele decat timpul indicat. Imi plac al dente.

  5. Pentru rapiditate, obtineti apa clocotita in fierbatorul de ceai.

  6. Tocati ceapa si o caliti in ulei de masline.

  7. Adaugati intai coditele de la ciuperci care sunt usor mai tari [ lemnoase ] si caliti.

  8. Puneti restul de ciuperci si sotati.

  9. Adaugati condimentele uscate si bulionul cu busuioc.

  10. Gustari si sarati [ bulionul are deja sare ].

  11. Se pun si pastele fierte + rosiile taiate jumatati.

  12. La servire presarati patrunjel verde.


Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pentru rapiditate si scurtarea timpului de preparare, obtineti apa clocotita in fierbatorul de ceai-truc Jamie Oliver.

2

Folositi paste fainoase de calitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capunati cu ciuperci - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

09.04.2018, 21:28

dantes 1

12.04.2018, 16:52

Bune!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:02

suna bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci