Pilaf cu legume

de babi5 in Mancaruri de post, 12 Ian 2014 | 4426 vizualizari

 

Chiar daca este considerat un aliment cu carbohidrati cred ca in combinatie merge si pentru dieta ..

 

INGREDIENTE

  • 350 gr orez
  • 3 morcovi mai mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 1,5 l apa
  • vegeta
  • 75 ml ulei
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume:

Se curata zarzavatul, se spala si se da prin razatoare impreuna cu ceapa, ardeiul se spala si se taie cubulete mici. Orezul se spala bine si se scurge intr-o sita.


Intr-o oala punem zarzavatul, ceapa si ardeiul impreuna cu uleiul si lasam sa se caleasca 10 miute. Adaugam si orezul, mai lasam la calit 5 minute, apoi adaugam apa fierbinte. Potrivim de sare si piper, mai lasam sa dea un clocot, adaugam jumatate din frunzele de patrunjel, amestecam bine, acoperim si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute.


Pofta buna sa aveti!

 

TIPS-URI

1

Garnitura o adaugati pe cea dorita...pui, peste, curcan

2

La fel putem folosi si diverse salate sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

babi5 1

12.01.2014, 15:47

Laura multumesc si mie imi place tot ce nu am voie caci de aceea slabesc

mena29 1

12.01.2014, 23:57

Bun

babi5 1

13.01.2014, 08:37

si mie imi place multumesc mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Orez indian