Dovlecei umpluti cu naut si rosii

de Rocsi in Mancaruri de post, 19 Mar 2015 | 4580 vizualizari

COMENTARII (42)

Gherca Daniela 1

19.03.2015, 21:52

super reteta!

T I M E A 1

19.03.2015, 21:52

pe gustul meu

Rocsi 1

19.03.2015, 21:57

Multumesc Daniela

Rocsi 1

19.03.2015, 21:57

Ma bucur draga Timea

Ela68 1

19.03.2015, 22:00

pe gustul meu

katty 1

19.03.2015, 22:07

Asta cred ca-i pentru mine,stii ca sunt fan naut si dovlecei.

monik80 1

19.03.2015, 22:10

Rocsi 1

19.03.2015, 22:13

Multumesc Ela

Rocsi 1

19.03.2015, 22:14

Katty, ma bucur ca iti place

Rocsi 1

19.03.2015, 22:14

Monik

MotanLaOale 1

19.03.2015, 22:31

buni buni

reisnaor_2006 1

19.03.2015, 22:32

ce buni sunt

geoline 1

19.03.2015, 22:32

delicios....miammm

Catalina L 1

19.03.2015, 22:57

miki_a 1

19.03.2015, 23:34

Ce bunatate!

Merisor 1

20.03.2015, 07:04

Ce prezentare frumoasa!

Panacris 1

20.03.2015, 07:43

dantes 1

20.03.2015, 08:16

foarte buni!

Adele 1

20.03.2015, 08:17

mirela0911 1

20.03.2015, 08:37

Nu am încercat niciodată năutul, cred ca o fi bun! Arata bine ce ai facut tu aici!

_Alina_ 1

20.03.2015, 10:34

Foarte buni!
Hi, hi si eu am facut sambata, doar ca am folosit mazare.

MOKUSKA 1

20.03.2015, 11:30

cred ca e foarte buna mancarica

Mihaela11_jo 1

20.03.2015, 12:01

Un deliciu

Rocsi 1

20.03.2015, 19:53

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

20.03.2015, 19:53

Multumesc Roxana

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei si dovlecei umpluti (de post)