Dovlecel pane

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 4702 vizualizari

 

Mmm, cu niste mujdei de usturoi...noua ne place la nebunie! Daca mai punem si cateva ciupercute pe plita incinsa....

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • 3-4 linguri cu lapte
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • un dovlecel tanar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Dovlecelul se spala si se taie rondele subtiri, cu tot cu coaja. Se pune sare peste el si se lasa 10 minute sa iasa apa din el. Apoi se usuca pe un prosop de hartie.


Se amesteca ouale cu faina pana compozitia se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.


Feliile de dovlecel se dau prin aceasta compozitie, apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie ca sa absoarba grasimea in exces.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bucataras 1

09.07.2009, 00:24

ca sa iasa bun sosul de rosii, intii caleste putina ceapa, apoi pune sosul de rosii, usturoi, sare, piper si jumatate de foaie de dafin. sa vezi ce gustos va fi

Bunica 1

09.07.2009, 10:04

Maria,incearca sa scoti duvleceii direct in mujdei. Sa vezi ce buni sunt.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane la cuptor