DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST

de mimmi in Mancaruri de post, 21 Mar 2019 | 681 vizualizari

 

Retete de post creative.

 

INGREDIENTE

  • 3 zucchini
  • 150 g ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 catei usturoi
  • 50 g ardei rosu/gogosar
  • 1 morcov mare
  • sare, piper
  • 1 lingurita ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST:

Taiem dovleceii in doua, pe lungime.


Ii scobim cu o lingurita si ii condimentam cu putina sare si piper.


Calim intr-o tigaie ciupercile, ceapa, usturoiul, gogosarul, 50 g miez de dovlecel taiate marunt si morcovul dat pe razatoarea mare.


Le calim pana se inmoaie si condimentam dupa gust cu sare, piper si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.


Umplem dovleceii cu aceasta compozitie si ii asezam intr-o tava pe hartie de copt.


Dam dovleceii la cuptor pana incep sa se rumeneasca iar dovlecelul este gatit.


Noi am servit cu un sos de iaurt, mustar, otet si miere.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL UMPLUT CU CIUPERCI DE POST" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

21.03.2019, 19:55

O idee faina si foarte buna!

Panacris 1

22.03.2019, 09:49

dantes 1

25.03.2019, 10:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta