"Dresala" de cartofi

de miki_a in Supe/Ciorbe, 4 Mai 2015 | 11553 vizualizari

COMENTARII (55)

Aletta 1

18.06.2015, 11:31

buna rau

miki_a 1

18.06.2015, 11:33

Multumesc Alleta!

tina58 1

18.06.2015, 15:20

Da, e intr-adevar racoritoare pentu zilele de vara, dar eu as mai reduce din cantitatea de morcovi, ca doar nu fac ciorba de morcovi, si as mai adauga ceapa pentru ca una singura a cam putina la o oala de 4 l . Ai putea sa incerci si tu si sa vezi diferenta. Cateodata mai ai ce invata de la astea mai "batrane" in ale bucatariei. Ceapa, draga mea, da gust mancarurilor. Succes in continuare.

miki_a 1

18.06.2015, 18:01

Cu toata stima, draga Tina58, nu pun mai multa ceapa pentru ca pun si praz si influenteaza gustul in "mult prea Specific". Cantitatea de morcov o las neschimbata pentru ca se compenseaza din plin cu celelalte legume! Am precizat ca fiecare isi poate personaliza ciorbita cum ii place, o poate face cu ce are la indemana...! Asta e varianta mea, asa o gatesc, asa o prezint, asa o recomand!

Ancutsa 1

26.11.2017, 11:01

Foarte buna!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi ardeleneasca