Drob a la Nico

de nico15 in Mancaruri cu carne, 12 Dec 2010 | 10673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 legaturi de ceapa verde
  • 7 oua ;
  • 2 cepe potrivite
  • 750 g de carne tocata(porc/vita)
  • 750 g de organe (400 g ficat porc, 200 g inima porc, 200 g plamani porc, 150 g rinichi porc)
  • 1 bucata prapor
  • boia
  • sare, piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob a la Nico:

Se toaca verdeturile. Separat se curata organele si se taie in bucati mai mici, rinichii se pun pentru ½ de ora in otet sa le dispara mirosul dupa ce au fost curatati bine, dupa care se vor da prin masina de tocat, se sareaza, pipereaza si se amesteca cu verdeata.



Separat se taie marunt 2 cepe si se calesc in putin ulei.Dupa ce s-a aurit un pic se scot si se amesteca cu carnea tocata, se sareaza si se pune boia. Se amesteca totul organele si carnea cu 3-4 oua pana rezulta o pasta.



Se pun la fiert 3 oua, se vor fierbe tare. Se ia un prapor(e) care se va aseza intr-o tava de chec care in prealabil a fost unsa cu putin ulei.



Se adauga jumatate din pasta rezultata se introduc cele trei oua fierte dupa care se completeaza cu compozitia ramasa, astfel incat ouale sa fie asezate la mijlocul compozitiei in interior.



Se inchide cu praporul si se va bate un ou pe deasupra dupa care se va da la cuptor. Se presara boia pe deasupra.



Se lasa la cuptor 45 de minute dar evident se incearca. Daca mai trebuie lasat il mai lasati si verificati, cand este gata se scoate de la cuptor se lasa sa se raceasca dupa care se va taia felii si poate fi servit.



Pofta Buna.



Daca ti-a placut reteta noastra "Drob a la Nico" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

13.12.2010, 11:06

MotanLaOale 1

13.12.2010, 13:48

excelent

elena1988 1

06.04.2011, 10:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert vafe Tiramisu
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu brânzeturi, ciuperci și mușchi file

de Ancutsa 6

ieri la 23:13

Coronita Pavlova, cu frisca si fructe - Reteta nr. 700

de RODIMUR 7

ieri la 21:53

 Ciorba cu perisoare de vitel

ieri la 20:41

Frigărui cu porc și legume

de Ancutsa 6

ieri la 19:51

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor