Drob cu legume

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2011 | 16321 vizualizari

 

Drobul cu legume i-a placut asa de mult lui George incat a zis "repetir". Si am repetat.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga amestec mexican de legume si orez
  •  1 ou fiert tare
  •  1 ou crud
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura de faina
  •  1-2 linguri smantana
  •  2 linguri cu lapte
  •  1lingurita de unt
  • 1lingura ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu legume:

Preparare drob cu legume:

Fierbem in apa cu putina sare si putin ulei amestecul mexican conform instructiunilor de pe pachet dupa care scurgem apa in care a fiert si lasam sa se racoreasca putin. Incorporam in acest amestec un ou si amestecam . Adaugam laptele,smantana, cascavalul ras si faina. Condimentam cu sare si piper. Amestecam bine.

Ungem cu unt si tapetam cu faina doua forme .Curatam oul fiert de coaja, il taiem in doua pe latime si asezam in fiecare forma ,pe fundul acestora, cate o jumatate.Turnam compozitia de mai sus in formele cu oua si dam la cuptor. Lasam pana se rumeneste bine si prinde o crusta deasupra si apoi scoatem din cuptor.

Lasam sa se racoreasca putin si apoi rasturnam pe o farfurie.

Asezonam drobul cu legume cu patrunjel verde taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu legume