Drob de ciuperci

de Xandrinne in Mancaruri de legume, 16 Apr 2015 | 2282 vizualizari

 

Am folosit conserve de la SunFood, mai ales ca eram nitel in criza de timp; sursa mea de inspiratie a fost Diva in bucatarie, careia ii multumesc!!

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane cu ciuperci SunFood,
  • 1/2 conserva porumb SunFood,
  • 1-2 cepe uscate,
  • 3-4 fire ceapa verde,
  • 2-3 fire usturoi verde,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 200 g cascaval,
  • 3 oua,
  • 3 linguri smantana,
  • sare, piper,
  • 3 linguri ulei,
  • marar, patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.


Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.


Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.


Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.


Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).


Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.


Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).


L-am feliat rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.04.2015, 20:05

Cred ca a iesit super bun!

mirela0911 1

18.04.2015, 15:02

Bun trebuie sa fie si cu ciuperci!

mihaelar63 1

21.04.2015, 22:25

Imi place mult . mai mult decat cel de miel

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei