Drob de ficatei de pui

de oanapl in Ficat, 18 Apr 2017 | 604 vizualizari

 

Delicii de Paste
Am avut ca sursa de inspiratie o reteta de pe blogul Violetei.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat
  • 4 oua fierte
  • 6 oua crude
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ficatei de pui:

Toci marunt verdeata. Fierbi ficatul cu o lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina si putina sare, il lasi sa se raceasca si apoi il tai cubulete.


Ouale (4 buc) le fierbi, le cureti si le tai bucati. Le pui in bol peste verdeturi si ficatei. Bati usor ouale si le pui peste celelalte ingrediente. Adaugi sare si piper dupa gust si amesteci cu grija, sa nu sfarami ouale. Torni compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei. Dai la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca. Nu il lasi mai mult decat trebuie, fiindca va deveni uscat si inecacios. Lasi sa se raceasca si apoi, tai felii.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

19.04.2017, 16:10

Fain si bun!

Rocsi 1

19.04.2017, 20:26

kytz 1

20.04.2017, 11:38

Arată excelent!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane cu piure si sos rosu