Drob de linte

de pinguin in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 4879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani linte fiarta
  • 1 cana pesmet
  • 1/2 cana nuci macinate
  • 1-1 1/2 cani suc de rosii
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita sare sau condiment vito
  • 1 lingura seminte floarea soarelui
  • 1/2 cana gris
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de linte:

Se caleste ceapa taiata marunt cu putina apa si ulei,apoi se adauga pe rand toate celelalte ingrediente si se amesteca bine.


Se pune compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se coace,in cuptorul preincalzit, timp de 45 min.


Se serveste cu sosul pe care il preferati,cu salata ori legume proaspete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de linte" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

pinguin 1

04.04.2011, 15:57

Va multumesc de urare si aprecieri!!!
Merita sa incercati...mie imi place mult!

kamy 1

04.04.2011, 23:50

bine ai venit linte nu am gatit ...inca

pinguin 1

05.04.2011, 11:26

multumesc
Poti incerca acum in perioada postului

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de linte