Drob de miel

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2009 | 32792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ficat de miel
  • 1 rinichi
  • 1 plaman
  • 1 legatura jumatate de ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • ½ lingurita piper
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de faina
  • 8 oua (4 fierte si 4 crude)
  • prapur de miel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se fierb organele de milel si se lasa sa se raceasca.Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt si organelle de mile cubulete mici, Se amesteca organelle tocate cu ceapa calita, mararul, patrunjelul si 4 oua battue cu mixerul spuma. Se adauga sare, piper si faina si se amesteca bine.

Pregatim forma in care vom pune drobul. Punem prapurul pe peretii formei de jur imprejur si lasam si petru suprafata sa acoperim. Punem jumamate din compozitia de drop in forma tapetata cu prapur si facem 4 adancituri cu lingura in care asezam cele 4 oua fierte (san u aibe zeama), apoi acoperim ouale cu restul compozitiei. Astupam pe deasupra cu prapur atat cat este nevoie iar suprlusul de prapus\r il taiem cu o foarfeca pentru ca este gras si devine gretos daca este prea mult. Incingem cuptorul bine la 200 grade si bagam drobul la cuptor pentru cca 30 minute pana se rumeneste pe desupra. Se lasa se se raceasca in forma apoi se scoate si se taie cu cutitul rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv- gogosele cu icre