Drob de pasare

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2012 | 8759 vizualizari

 

Pt ca mamei mele nu-i place carnea de miel....am facut impreuna un drob cu carne de pasare :D mie-mi place tare mult...va invit sa-l gustati!

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele sunt pt 2 tavi (30x12x7/tava)
  • 1 kg ficat de pasare
  • 1 kg pipote
  • 1 kg inimi
  • 1 cana de orez
  • 10 fire de ceapa verde
  • 5 fire usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 4 oua (crude: 3 de gaina+1 de gasca am pus eu)
  • 4 oua de gasca am pus eu (pe care le fierbem)
  • 1 ou pt uns
  • jum lg de piper macinat
  • sare dupa gust
  • prapur de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Se fierbe carnea intr-un clocot si se da apoi prin masina de tocat.


Verdeata se toaca (ceapa, usturoiul, mararul, patrunjelul).


Orezul il fierbem cu 3 cani de apa si putina sare, timp de aprox 20 de min, iar dupa ce este fiert se clateste cu apa rece.


Punem toate ingredientele intr-un bol mare (fara cele 4 oua de gasca pt fiert si cel pt uns), le amestecam bine si impartim compozitia in 2 parti egale.


Cele 4 oua de gasca le fierbem si le taiem in jumatate astfel incat sa avem 8 bucati.


Imbracam 2 tavi cu prapur, peste prapur punem un strat din compozitia obtinuta, peste compozitie punem 4 jumatati de oua (la fel si in a2a tava) cu jumatatea in care se vede galbenusul in jos...iar peste oua punem al2lea strat de compozitie.


Dupa ce am terminat de pus totul in tava, invelim cu prapurul, batem oul ramas si ungem droburile dupa care le dam la cuptor pt cca. 45-50 de minute la foc mediu.





Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

deyutzky 1

14.04.2012, 00:35

multumesc iri

marinicayou10 1

14.04.2012, 12:19

delicios

deyutzky 1

14.04.2012, 13:41

multumesc marinicayou10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton