Drob de pui

de rivka in Pui, 1 Dec 2009 | 104418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 1 piept de pui
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri grasime de pasare
  • condimente pentru pui
  • piper
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Se pun organele de pui (eu am folosit ficatei, dar se pot pune si inimi si pipote) impreuna cu pieptul de pui la fiert in apa cu sare cca 30 minute.


Se lasa la racit, se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat carne, apoi se amesteca cu 5 oua batute, verdeata tocata marunt, ceapa calita impreuna cu usturoiul in 2 linguri de grasime, condimentele, sare si piper dupa gust.


Se pune aproximativ 1 ora la cuptor, la 200 grade. Se lasa apoi la racit si apoi se taie.


Este foarte bun!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Adinacarla 1

25.01.2010, 11:36

wow ce bine arata...am pus-o la favorite sa fac si eu.

nadina73 1

23.03.2010, 23:00

arata grozav de bine ,am sa-l incerc de paste

Corinuta 1

11.04.2010, 11:37

Intr-adevar foarte bun! Am facut si eu(am adaugat si doi morcovi fierti) si ne-am lins pe degete

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in foietaj