Rulada de carne (polpettone)

de lilik in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 5207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata vita(amestec)
  • 4 oua
  • 150 gr sunca
  • 100-150 gr cascaval(feliat)
  • parmezan
  • 2 felii de paine inmuiata in lapte
  • sare,piper,ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne (polpettone):

amestecam carnea tocata cu un ou, putin parmezan, sare , piper, paine inmuiata. Separat fierbem 3 oua tari. Dupa ce am amestecat bine compozitia o punem pe o bucata de hartie pt cuptor si intindem o foaie de cca 2-3 cm (important e sa aiba o forma cat de cat dreptunghiulara). Pe aceasta foaie de carne punem feliile de sunca cate una cat sa o acoperim, deasupra feliile de cascaval, iar in mijlocul foii punem ouale intregi ca in imagine.


Ajutandu-ne de hartie rulam foaia astfel incat sa nu se rupa si cu tot cu hartie o punem intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 45-50 de min. Inainte de a baga in cuptor punem deasupra putin ulei. O lasam 20 de min pe o parte apoi avem grija sa o intoarcem pe toate partile sa se rumeneasca bine. Tinand cont de faptul ca timpul de coacere al cartofilor in cuptor e cam acelasi putem pune in tava si cateva cubulete presarate cu sare si ulei. Dupa ce s-a scurs timpul scoatem din cuptor, taiem felii si servim cald cu un pahar de vin rosu...pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne (polpettone)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadina73 1

05.10.2010, 01:25

super vreau dau 5f

Laly 1

05.10.2010, 10:41

O feliuta si la mine va rog

lilik 1

08.10.2010, 02:28

acum nu mai e dar data viitoare nadina ,laly va trimit la pachet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval