Drob din ficat de pasare

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2013 | 4297 vizualizari

 

.....nu imi asum acest drob,decat in privinta pozei ....este facut de soacra mea deci munca este a ei!....a in spatele dropului se vad cozonacii care au fost facuti de inaltare!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat de pasare,
  • 1l de lapte,
  • 8 oua+1 de uns,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 2 legaturi de marar,
  • o legatura de patrunjel,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • unt de uns tava(vas),
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pasare:

Ficatul se pune la fier in lapte ,bineinteles dupa ce a fost spalat.


Cat fierbe ficatul ,se curata ceapa ,se spala si apoi se taie marunt punandu-se apoi la calit cat sa se inmoaie. ficatul fert se scoate din lapte ,se lasa la racit si apoi seda pe masina.


Ceapa se amesteca cu ficatul gata tocat,impreuna cu mararul si patrunjelul.


La final se adauga usturoiul,ouale batute,sare si piper dupa gust amestecand pana se incorporeaza toate.


Se unge o tava (in cazul meu un vas termorezistent rotund inalt) si adauga compozitia obtinuta ungandu-se la final cu ou.


Se da la cuptor pana se rumeneste frumos si se serveste rece.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

usturoiul ii da gust foarte bun drobului de pasare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

24.06.2013, 09:39

tare bun

Rocsi 1

24.06.2013, 10:51

Foarte bine arata

iri_iri 1

24.06.2013, 12:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pasare