racitura de cocos(pasare)

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 13723 vizualizari

 

nu reusesc sa pun poza.....poate mai tarziu
Da.... am precizat ca e pasare(cocos) ...ca sa facut o confuzie pe blog:)) crezandu-se intial ca e fructul:))

 

INGREDIENTE

  • 1 cocos de tara
  • - 5 l apa
  • - 3 capatani usturoi
  • -1 lingurita boabe piper
  • -3 foi dafin
  • 2 morcovi fierti
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA racitura de cocos(pasare):

Se pune la fiert cucosul cu sare in oala sub presiune 1h 30 min maxim 2 h(cocosul se pune cu tot cu gheare aceastea la fiert leaga racituramai bine). Cand e gata se scoate si se da carne jos de pe oase. Se piseaza usturoiul si se pune in zeama rezultata din fierbere apoi se pune si foile de dafin,piperul. Se lasa sa ia gust dupa care se strecoara zeama. Se aseaza carnea si morcovul pe margini in vase pentru racituri se toarna zeama . Se da la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "racitura de cocos(pasare)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta delicioasă de biscuiți cu unt și fulgi de ciocolată

la 10:43

Briose cu banane si ciocolata - Reteta delicioasa si usoara

de oanapl 7

ieri la 20:51

Prajitura Tavalita cu nuca - Desert gustos de casa

de laura_n 7

ieri la 15:50

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 15:16

Zacuscă cu ciuperci - Deliciul legumelor de toamnă

ieri la 10:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval