Chiftele de dovlecel cu cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2015 | 2723 vizualizari

 

Sa ne bucuram de vara!

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovlecel
  • 100 g cascaval Delaco
  • sare
  • piper mix proaspat macinat
  • pesmet cat cuprinde
  • 1 ou
  • 2 lgt marar verde tocat
  • 1 lgt Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel cu cascaval:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte si il dai pe razatoare. Presari sare si il lasi asa cca 10 minute.
Cascavalul il dai pe razatoare.
Storci dovlecelul de zeama si il amesteci cu cascavalul. Adaugi oul, sare si putin piper, apoi pesmetul cate putin. Framanti usor pana cand obtii o pasta consistenta, usor de modelat.
Adaugi Maggi si mararul tocat.

Cu mana umeda formezi chiftelutele si le prajesti in uleiul incins, pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Le servesti calde/ reci cu felii de cascaval.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Delaco

2

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor