Chiftele de dovlecel cu cascaval

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2015 | 2848 vizualizari

 

Sa ne bucuram de vara!

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovlecel
  • 100 g cascaval Delaco
  • sare
  • piper mix proaspat macinat
  • pesmet cat cuprinde
  • 1 ou
  • 2 lgt marar verde tocat
  • 1 lgt Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
  • ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel cu cascaval:

Dovlecelul il cureti de coaja si seminte si il dai pe razatoare. Presari sare si il lasi asa cca 10 minute.
Cascavalul il dai pe razatoare.
Storci dovlecelul de zeama si il amesteci cu cascavalul. Adaugi oul, sare si putin piper, apoi pesmetul cate putin. Framanti usor pana cand obtii o pasta consistenta, usor de modelat.
Adaugi Maggi si mararul tocat.

Cu mana umeda formezi chiftelutele si le prajesti in uleiul incins, pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Le servesti calde/ reci cu felii de cascaval.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Delaco

2

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in cartofi