Aperitiv cu sfecla rosie si branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2011 | 18226 vizualizari

 

Un aperitiv pe care l-am pregatit de Dragobete. Iubiti-va mult!
Sursa de inspiratie a fost Laura, doar ca eu am optat pentru alta umplutura...sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr sfecla fiarta
  • 200 ml lapte
  • 220 gr faina
  • 2 catei usturoi
  • 2 oua
  • 100 gr branza feta
  • 100g cascaval ras
  • 2  lingurite ulei 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu sfecla rosie si branza:

Punem in blender sfecla fiarta curatata si taiata cubulete, usturoiul curatat , ouale, uleiul si laptele. Dupa ce obtinem o crema fina, adaugam toata faina si mixam inca putin pana obtinem un aluat de clatite putin mai gros. Coacem clatitele intr-o tigaie teflonata, pe ambele parti.

Intindem putina branza feta pe toata suprafata clatitei, presaram cascaval si rulam clatita cat mai strans. Le umplem imediat, cat inca sant calde, astfel cascavalul se va topi usor fara sa curga. Taiem felii de aprox. 2cm latime si servim ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu sfecla rosie si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Adinuta 1

26.02.2011, 11:00

Ce colorata si intensa e! Mie imi place sfecla, mai ales in ciorba. Interesant cu branza, inca nu am incercat.

Dya Daniela Andrei 1

26.02.2011, 12:10

Apetisant!

andreea_angelo 1

12.11.2012, 10:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete