Chec aperitiv cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 1527 vizualizari

 

Hristos a inviat dragii mei, lumina sa va intre in case, in suflete si sa va binecuvanteze! Cu toata dragostea, va recomand acest chec cu un gust senzational; cat am stat la copii in Franta le faceam in fiecare saptamana cate 2checuri si tot nu se saturau de el!! Merita incercat!

 

INGREDIENTE

  • 1borcan cu ciuperci(420g)
  • 1ceapa mica
  • 3linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ALUAT:
  • 3oua
  • 12linguri iaurt
  • 250g faina
  • 1plic praf de copt
  • 50ml ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ciupercile feliate daca nu sunt iar la sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si se lasa deoparte.


Se bat bine ouale cu un praf de sare, adaugand cate putin ulei, apoi iaurtul, se mixeaza bine totul si se adauga faina cu praful de copt, amestecand usor.


Se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun ciupercile pe mijloc si cu o lingura se preseaza in aluat (nu se amesteca); se lasa la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit se scoate, se feliaza si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

04.05.2016, 19:14

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:39

Asta e o bunatate!

ianculubita 1

11.05.2016, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir si migdale