Biscuiti cu ghimbir si migdale

de jolygina in Dulciuri, 3 Mai 2016 | 406 vizualizari

 

Bune la cafeluta 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 1 cana de zahar
  • 2 oau
  • o radacina mica de ghimbir
  • 150 g fulgi de migdale
  • un paraf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ghimbir si migdale:

Amestecam zaharul cu untul apoi adaugam treptat cate un ou intreg. Cand totul s-a incorporat bine adaugam praful de copt si radacina de ghimbir rasa si migdalele. Le incorporam bine iar apoi impartim cantitatea in 2 parti egale, una o lasam asa apoi in cealata punem cacao.


Cand sunt amestecate bine adaugam faina la fiecare in parte pana obtinem o coca ca sa o putem modela. Punem coca la firgidet timp de 30 min apoi facem doua foi si le asezam una peste alta astfel incat sa fie indentice ca grosime si dimensiune


Rulam cele 2 foi si le mai introducem asa rulate la firgider timp de 30 min. Intre timp aprindem cuptorul si il lasam sa se incalzeasca. Scoatem foile rulate si le taiem in feli subtiri apoi le punem intr-o tava la cuptor timp de 25 min.


Le lasam sa se raceasca pe un gratarel si apoi sunt numai bune de mancat la un capucino sau la cafeluta diminieata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ghimbir si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

03.05.2016, 22:43

buni

mirela0911 1

04.05.2016, 08:25

Vreau câțiva pt

marcela1979 1

04.05.2016, 13:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci