Biscuiti cu ghimbir si migdale

de jolygina in Dulciuri, 3 Mai 2016 | 224 vizualizari

 

Bune la cafeluta 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 1 cana de zahar
  • 2 oau
  • o radacina mica de ghimbir
  • 150 g fulgi de migdale
  • un paraf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ghimbir si migdale:

Amestecam zaharul cu untul apoi adaugam treptat cate un ou intreg. Cand totul s-a incorporat bine adaugam praful de copt si radacina de ghimbir rasa si migdalele. Le incorporam bine iar apoi impartim cantitatea in 2 parti egale, una o lasam asa apoi in cealata punem cacao.

Cand sunt amestecate bine adaugam faina la fiecare in parte pana obtinem o coca ca sa o putem modela. Punem coca la firgidet timp de 30 min apoi facem doua foi si le asezam una peste alta astfel incat sa fie indentice ca grosime si dimensiune 

Rulam cele 2 foi si le mai introducem asa rulate la firgider timp de 30 min. Intre timp aprindem cuptorul si il lasam sa se incalzeasca. Scoatem foile rulate si le taiem in feli subtiri apoi le punem intr-o tava la cuptor timp de 25 min.

Le lasam sa se raceasca pe un gratarel si apoi sunt numai bune de mancat la un capucino sau la cafeluta diminieata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ghimbir si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bya Ralu 1

03.05.2016, 22:43

buni

mirela0911 1

04.05.2016, 08:25

Vreau câțiva pt

marcela1979 1

04.05.2016, 13:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!