Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2014 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci champignion maricele
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri rase cu faina
  • 200 ml lapte
  • 100 gr cascaval afumat Delaco
  • sare
  • piper colorat
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute:

Ciupercile se curata si se taie feliute, apoi se inabusesc impreuna cu ceapa verde taiata rondele fine cu putin unt. Cand s-au inmuiat se opreste focul si se lasa la racit.


Intre timp, se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si apoi treptat laptele, amestecand continuu cu telul ca sa nu se formeze cocoloase. Se ia de pe foc. Se adauga apoi cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici. Se separa ouale, se adauga cate un galbenus in compozitia cu cascaval, amestecand dupa fiecare cu telul. Se adauga apoi ciupercile racite, sare si piper dupa gust si putina nucsoara proaspat rasa. Se bat albusurile spuma si se adauga in compozitie, amestecand usor cu o lingura.


Se ung patru forme de sufleu cu putin ulei sau unt topit si se repartizeaza compozitia de sufleu.


Se pun formele in cuptorul preincalzit si se lasa 20- 25 de minute la foc mai mic, pana se umfla si se rumenesc frumos.Nu se deschide cuptorul cat se coc sufleurile!


Se servesc calde!


Am incercat sa fac poza rapid de tot, dar tot s-au lasat putin :) Insa au fost delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

DIANA B 1

24.04.2014, 09:55

tiby 1

24.04.2014, 19:43

super !

noiinbucatarie 1

07.11.2016, 22:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite brasovene