Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2018 | 2467 vizualizari

 

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 3 galbenusuri de ou
  • parmezan
  • chimen seminte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu chimen si parmezan:

Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;


Rasuceste-le si asaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;


Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;


Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;


Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;


Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;


Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere sau pot acompania perfect o supa crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu chimen si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

11.01.2018, 20:06

dantes 1

12.01.2018, 10:55

Bune!

oanapl 1

15.01.2018, 20:32

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu cascaval