Friganele cu gem de fructe de padure

de janet in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2010 | 2419 vizualizari

 

Un preparat ce merge foarte bine la mic dejun ,linga o cana de lapte.Eu am facut pentru 3 persoane.

 

INGREDIENTE

  • -6 felii de piine
  • -2 oua
  • -150 ml lapte
  • -pesmet
  • -gem de fructe de padure{fragute si zmeura}
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu gem de fructe de padure:

Punem intr-un bol ouale si laptele,amestecindu-le bine .Pesmetul ,il punem pe o farfurie.Feliile de piine le ungem cu gem si le lipim cite doua.

Asa lipite ,le trecem prin amestecul de lapte si oua si apoi le impesmetam.Le prajim in uleiul incins cit 2 minute pe fiecare parte. Sint minunate ,dimineata......deja ziua ni se pare mai frumoasa!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu gem de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

23.05.2010, 21:47

janet 1

25.05.2010, 11:52

Sa stii ,Nadin ca pina cum nici eu nu am mai facut,dar am gasit intr-o carte mai veche si am incercat ,sint foarte faine,pesmetul face o crusta crocanta la suprafata ,in mijloc este moale ,combinatia este perfecta!

janet 1

25.05.2010, 11:52

Multam,Rocsi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza