Pleurotus pane

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 4819 vizualizari

 

pleurotisul are o asa ,, carnita'' buna incat nu am rezistat sa nu le ,, imbrac '' in ou !!!

 

INGREDIENTE

  • o caserola ciuperci pleurotus [ 500 gr]
  • 3 oua ,
  • 50 ml lapte sau smantana
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane:

1. ciupercile se sareaza , se pipareaza si se tavalesc in faina alba ,


2. ouale se bat bine cu putina sare si smantana sau lapte .


3. se dau ciupercile si prin ou si se prajesc in ulei incins , se scot pe servetele de hartie care retin surplusul de ulei .


4. serviti, stropite cu mujdei si multe legume preferate .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

02.07.2010, 10:53

Eu le vreau numai cu mujdei !

nadina73 1

04.07.2010, 22:42

si eu vreau super buna nota 10 in loc de 5 furuc suna mai bine

elena1988 1

08.02.2011, 13:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval