Drob din ficăței de pui

de georgiaskitchen in Pui, 6 Feb 2014 | 3644 vizualizari

 

Dragii mei, au trecut câteva zile de când nu am mai postat nicio rețetă, dar să nu credeți că am uitat de voi!!! Am fost puțin mai ocupată...
Pentru azi vă propun o rețetă ușor de pregătit, perfectă pentru toată familia dar și pentru cei care sunt la dietă...așa ca mine :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficați de pui
  • 3 ouă
  • 2 cepe uscate sau o legătură de ceapă verde
  • o legătură mărar
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficăței de pui:

Să trecem la treabă!!!

Mai întâi spălați ficățeii, îi curățați dacă e nevoie și îi puneți la fiert (eu îi las să dea într-un clocot apoi îi scurg și îi pun la fiert mai departe în apă curată). După aproximativ 15 minute îi dați deoparte.

Scoateți ficățeii din apă și cât timp aceștia se răcesc, dați drumul la cuptor, curățați ceapa și pregătiți o formă de chec pe care, după cum v-am mai spus, o ungeți cu ulei și o presărați cu făină sau puneți hârtie de copt...eu folosesc mereu varianta doua.

După ce s-au răcit ficățeii, îi dați prin mașina de tocat sau robot, împreună cu ceapa și verdețurile. Adăugați apoi cele trei ouă și condimentele, amestecați bine, puneți compoziția în forma pregătită și dați la cuptor pentru 40 minute la foc mediu.

Când e gata drobul, îl scoateți din cuptor, îl lăsați să se racească apoi îl scoateți din formă și îl serviți.

Dacă doriți, mai puteți pune ouă fierte în mijlocul compoziției pentru drob, înainte de a-l băga la cuptor. Eu numai pun pentru că mănâncă și fata și sunt de ajuns cele trei ouă

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficăței de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui trasi la tigaie