Drob din organe de porc

de janet in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 10612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 inimi
  • -4 rinichi
  • -500 gr de ficat
  • -6 oua
  • -4 oua fierte ,tari
  • -un plamin
  • -o legatura de ceapa verde
  • -o legatura de patrunjel
  • -sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din organe de porc:

Spalam bine toate organele ,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.Compozitia rezultata,o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt,condimentam cu sare,piper si cimbru.Spargem si adaugam si ouale si amestecam bine.Anul asta am zis sa mai schimb ceva la clasicul drob,sa-l fac mai altfel.Avind aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut ,am intins o foaie din care am taiat fisii late cam cit un deget.Am uns o tava de guguluf si am pus fisiile de aluat lasind distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii.Am luat jumatate din compozitia de organe ,am repartizat-o pe toata suprafata tavii,am curatat ouale fierte,le-am taiat pe dindoua si le-am pus peste .Am acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.Am nivelat, apoi capetele de aluat le-am impreunat doua cite doua ,creind cite o funda.Am uns totul cu ou batut si am pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din organe de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

10.04.2010, 10:41

Tot ce face o gospodina cu pricepere este super! Imi plac funditele foarte mult !

janet 1

10.04.2010, 13:05

Multumsc,Bunica !

iulianatanase 1

02.03.2011, 11:11

Arata beton ,mi s-a facut o foame si o pofta uitandu-ma la pozele tale,bravaaa,nota 10!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti