Drob umplut

de Bucataras Medi in Pui, 2 Mai 2017 | 3453 vizualizari

 

Un altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste!
Sursa de inspiratie https://www.facebook.com/G%C4%83te%C5%9Fte-Savuros-895083897292233/?fref=ts
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 550 g piept de pui
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua
  • 2 oua fierte
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon crud uscat
  • 3 linguri crema de branza
  • 4 felii cascaval
  • Mai avem nevoie
  • 1 ou pentru uns drobul
  • cateva fire de patrunjel verde
  • ulei pentru uns forma
  • faina pentru tapetat forma
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob umplut:

Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde curatate si spalate.
Condimentam dupa gust, cu sare si piper.
Punem amestecul intr-o cratita si adaugam 2-3 linguri de ulei.

 Dam la foc potrivit si tinem, pana ce carnea isi schimba culoarea.
Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Batem ouale si le incorporam in amestecul de carne.
Intr-o tava (eu am folosit una de chec), unsa cu ulei si tapetata cu faina, asezam umplutura (mai pastram 3-4 linguri), astfel incat in mijloc, sa lasam un spatiu pentru umplere.
De jur imprejurul spatiului lasat, asezam feliile de bacon, apoi punem crema de branza si apoi feliile de cascaval.

 Acoperim cu amestecul de carne pastrat.
Curatam ouale fierte, le taiem in doua si le asezam deasupra drobului, apasand usor cu degetele, astfel incat jumatatile de oua sa intre in amestecul de carne. Punem si cateva fire de patrunjel verde deasupra. 
Bate bine oul si il turnam peste drob.

 Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 30 minute.
Scoatem drobul din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma, apoi il scoatem si il feliem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

oanapl 1

03.05.2017, 11:42

Ce bine arata!

miki_a 1

03.05.2017, 14:05

Ce bine dă pe masa de sărbători ! Arată excelent și sigur e foarte bun!

Lau 1

03.05.2017, 22:02

Arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!