Ducesse cu ciocolata

de gaby_duceag in Prajituri, 4 Iun 2010 | 1783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2albusuri
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingura faina
  • 50 gr alune sau nuci macinate
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ducesse cu ciocolata:

Bati bine albusurile spuma pana se intepenesc in castron
Adaugi zaharul si zaharul vanilat.
Pui apoi faina, alune sau nuci usor prajite si macinate si scortisoara. Acestea le adaugi amestecand usor.
Spritezi din compozitie forme ca bezelele pe o tava tapetata cu hartie pt copt.
Incalzesti cuptorul la 120grade,
Le coci 20 min(mai mult sa se usuce decat sa se coaca)


Le lasi la racit si topesti ciocolata cu lapte cu putin unt. O lasi sa se racoreasca,pui cu lingurita cate putin intre 2 bezele si lipesti.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ducesse cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

05.06.2010, 11:26

hai mah, c-am glumit . iti fac. oricum am facut doua zile la rand, copiilor le plac mult

Rocsi 1

05.06.2010, 18:11

si chiar de nu ai glumit tot te pun sa imi facinu scapi asa usor

mena29 1

05.06.2010, 22:35

Vreau si eu vreo doua-trei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baclava greceasca