Ducesse cu ciocolata

de gaby_duceag in Prajituri, 4 Iun 2010 | 3531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2albusuri
  • 100 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o lingura faina
  • 50 gr alune sau nuci macinate
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • putin unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ducesse cu ciocolata:

Bati bine albusurile  spuma pana se intepenesc in castron
Adaugi  zaharul  si zaharul vanilat.
Pui apoi faina,  alune sau nuci usor prajite si macinate si scortisoara. Acestea le adaugi amestecand usor.
Spritezi din compozitie forme ca bezelele pe o tava tapetata cu hartie pt copt.
Incalzesti cuptorul la 120grade,
Le coci 20 min(mai mult sa se usuce decat sa se coaca)

Le lasi la racit si topesti ciocolata cu lapte cu putin unt. O lasi sa se racoreasca,pui cu lingurita cate putin intre 2 bezele si lipesti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ducesse cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

05.06.2010, 11:26

hai mah, c-am glumit . iti fac. oricum am facut doua zile la rand, copiilor le plac mult

Rocsi 1

05.06.2010, 18:11

si chiar de nu ai glumit tot te pun sa imi facinu scapi asa usor

mena29 1

05.06.2010, 22:35

Vreau si eu vreo doua-trei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cataif