Dulceață asortată (vișine, cireșe, menta)

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg cireșe
  • 3 kg vișine
  • 3 kg zahar
  • mentă
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață asortată (vișine, cireșe, menta):

Fructele se spală, se curăță de codite și sâmburi. Într-o cratiță sau tuci se amesteca cu zaharul și menta,  se lasă câteva ore sau peste noapte. A doua zi se fierb la foc mediu pana se leagă siropul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață asortată (vișine, cireșe, menta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de fructe asortate