Dulceață asortată (vișine, cireșe, menta)

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 3208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg cireșe
  • 3 kg vișine
  • 3 kg zahar
  • mentă
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață asortată (vișine, cireșe, menta):

Fructele se spală, se curăță de codite și sâmburi. Într-o cratiță sau tuci se amesteca cu zaharul și menta,  se lasă câteva ore sau peste noapte. A doua zi se fierb la foc mediu pana se leagă siropul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață asortată (vișine, cireșe, menta)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de fructe asortate