Dulceata de caise

de anca_rm in Dulceata / Gem, 19 Iul 2017 | 3765 vizualizari

 

Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice. In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant pentru dulceturi rapide si sanatoase asa ca l-am folosit.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg caise
  • 170 gr Green Sugar gelifiant
  • 25 ml apa + 25 ml caisata / 50 ml apa
  • zeama de la o portocala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Am spalat caisele si le-am scos samburii, le-am lasat in jumatati pentru ca am vrut sa ramana fructele cat de cat intregi. Am stors deasupra zeama de portocala.

Am fost sigura ca vor ramane asa pentru ca timpul de fierbere este foarte scurt, doar 10 minute.

Intr-un vas, am pus indulcitorul gelifiant, caisata si apa si am pus pe foc mic. Am amestecat pana s-a topit zaharul. Am adaugat fructele si le-am lasat sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand.

 Turnam dulceata in borcanele curatate foarte bine, punem capacul si asezam borcanul cu capacul in jos pentru 10-20 minute.

Le intoarcem si le lasam la racit.

Se pastreaza in camara si se consuma, in cateva zile de la data deschiderii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

20.07.2017, 08:59

miki_a 1

20.07.2017, 13:16

Sunt curioasă cum se păstrează dulceața peste iarnă (deși nu cred că o va prinde )! Sunt în căutare de rețete cu acest îndulcitor!

oanapl 1

21.07.2017, 23:35

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici si pere