Dulceata de capsuni

de mihaelaM in Dulceata / Gem, 7 Iun 2011 | 1203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 l apa
  • 2kg capsuni
  • 2kg zahar
  • zeama de la 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni:

Apa impreuna cu zaharul le-am pus la foc mare.


Intre timp am adunat coditele de la capsuni si le-am spalat,dupa ce s-au scurs bine am pus zeama de la lamai si le-am amestecat.


Cand siropul a devenit aproape ca mierea (putin mai subtire)am adaugat capsunile si am mai lasat cam 30 min,adunand spuma de cate ori este nevoie.


Cam atat nu mi se pare ceva greu asa ca apucati-va de treaba...


Pofta buna!


AAA.... inca ceva puteti pune 1,5 kg zahar ,ca la mine a iesit cam dulce,dar asa ii place sotului

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mihaelaM 1

09.06.2011, 13:50

multumesc Miuta

mihaelaM 1

09.06.2011, 13:51

Nu Ionela
asa cum este am reteta de la bunica mea

mihaelaM 1

09.06.2011, 13:51

Lilik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de mere cu stafide - DEDICATIE PT BUCATARAS