Dulceata de capsuni reteta cu rubarba

de Lau in Dulceata / Gem, 20 Iul 2015 | 1459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 2 kg capsuni
  • 1 kg rubarba
  • 1,5 kg zahar
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta cu rubarba:

Dulceata de capsuni reteta


Spalam si curatam capsunile de codite,adaugam zaharul,acoperim si lasam peste noapte pentru asi lasa siropul.


A 2 zi adaugam capsunile cu tot cu sirop intr-o cratita,rubarba curatata,spalata si taiata bucati,zeama de lamaie,amestecam si punem pe foc mediu sa fiarba amestecand din cand in cand(spumam de cate ori este nevoie) pana este fiarta


Turnam dulceata fierbinte in borcanele spalate si sterilizate,


Asezam borcanele intr-o patura,le acoperim si le lasam sa se raceasca dupa care le depozitam in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta cu rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

poa 1

21.07.2015, 08:42

Foarte buna ! Si eu am facut !

robert_badica 1

21.07.2015, 10:48

Corinuta 1

19.09.2015, 14:40

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de prune