Dulceata de cirese 2

de marcela1979 in Dulceata / Gem, 28 Iun 2013 | 1781 vizualizari

 

o nebunie de dulceata

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cirese
  • 500 gr zahar
  • zeama de la 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese 2:

Se spala ciresele si se curata de samburi.Se pun intr-o cratita cu fund dublu si se acopera cu zahar.Se lasa de seara pana dimineata.Dimineata se pune cratita pe foc la foc mic sa fiarba.Se curata de spuma formata.Cand nu se mai formeaza spuma se pune zeama de lamaie si se amesteca.Se verifica daca este legata,punand un strop pe o farfurie rece si daca nu se imprestie este gata.Se pune fierbinte in borcanele curate si se pune intre paturi sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

- Andreea - 1

28.06.2013, 10:56

Rocsi 1

28.06.2013, 11:24

Nu am facut de multisor dar este tare gustoasa

Bya Ralu 1

29.06.2013, 00:30

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese