Dulceata de Gutui - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Dulceata / Gem, 31 Oct 2013 | 8422 vizualizari

 

Am cumparat zilele trecute cateva gutui bine coapte, atat de gustoase, dulci si aromate ca nu ma puteam opri din gustat! Nici macar nu aveam in plan aceasta dulceata, insa multicooker-ul mi-a facut curaj :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg de gutui bine coapte
  • 1,5 -2 kg zahar
  • sucul de la o lamaie
  • 500 ml apa plata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de Gutui - Philips Multicooker:

Spalam bine gutuile, le curatam de puf si le taiem in cuburi mici. Le punem apoi in vasul aparatului, adaugam apa, zaharul si sucul de lamaie. Inchidem capacul si setam programul de functionare: din MENU alegem functia JAM si setam timpul la 90 de minute cu ajutorul optiunii COOKING TIME. Pornim aparatul din butonul START si dupa 30 de minute deschidem capacul, lasand dulceata sa fiarba in continuare pana la finalizarea programului. Dupa scurgerea timpului, deconectam aparatul de la curent si cu ajutorul unui polonic umplem borcanasele (pregatite in prealabil) cu dulceata. Strangem bine capacele si le asezam cu baza in sus pentru 10 minute. Le lasam sa se raceasca treptatat, dupa care le putem depozita in locul dorit.

 

TIPS-URI

1

Dupa ce am taiat gutuile in cuburi, le-am clatit putin cu apa rece.

2

La cantitatile date am folosit aparatul in doua runde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de Gutui - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

01.11.2013, 12:21

MIUTA 1

01.11.2013, 21:20

Foarte buna

Rocsi 1

01.11.2013, 22:07

Cat de mult imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui (fara gelifiant)