Dulceata de mure

de MIUTA in Dulceata / Gem, 26 Sep 2011 | 4139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mure
  • zahar
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

Eu pun la un kg de mure,500 g zahar si sucul de la o jumatate de lamaie.

Se curata murea bob cu bob.Se amesteca cu zahar si se lasa cca 2 ore.

Se pune la fiert si dupa o ora adaugam sucul de lamaie.

Mai fierbem inca 20 minute si putem opri focul.

Se pune fierbinte in borcanele fierbinti.

Se rastoarna cu capacul in jos 5 minute si pe urma se duc in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

28.09.2011, 09:24

Murele...resveratrol la greu, deci sanatate curata...bravo Miuta...arata excelent

jolygina 1

29.09.2011, 09:46

place

Lau 1

03.10.2011, 08:36

vreau si eu un borcanel

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese negre