Gem de gutui

de Panacris in Dulceata / Gem, 11 Noi 2012 | 5981 vizualizari

 

Conservareala nu s-a incheiat ;)

 

INGREDIENTE

  • gutui 3000 g,
  • zahar tos 2000 g,
  • lamaie 2 bucati,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de gutui:

Gutuile se curata de coaja si samburi, se rad pe razatoarea mare, se stropesc imediat cu zeama de lamaie, apoi se pun la fiert impreuna cu zaharul. Se lasa la fiert cca. 45 de minute la foc mic, pana se incheaga dulceata. Se pune fierbinte in borcanele sterilizate, care se inchid ermetic si se aseaza cu capacul in jos, lasandu-se la dunst cald, pana a doua zi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Cris2711 1

17.11.2012, 01:32

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:00

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:10

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gutui