Dulceata de pere tomnatice la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 17 Oct 2019 | 201 vizualizari

 

Am adunat niste pere de toamna asta, toamna trecuta n-am adunat, au fost obraznice si au picat din copac inainte sa le culeg eu din copac, asa ca in loc sa le tin sa se coaca , a trebuit sa le fac ceva ca incepuse sa se strice.....si am zis sa incerc cioroiul crock-pot sa vedem ce iese. Se pare ca m-am pus pe testat, pana acum mi-a iesit si nici prea mult nu m-am stresat....

 

INGREDIENTE

  • cca 2,300 kg pere ( cantarite inainte sa fie curatate )
  • 700 g zahar
  • 1 baton de scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de pere tomnatice la slow cooker Crock-Pot:

Am curatat perele de coaja si de partile vatamate prin busire, apoi am taiat in cubulete marunte.


Le-am amestecat bine cu zaharul si le-am pus in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, am setat functia high si mi-am vazut de treaba. Eu am facut-o in doua etape ca m-am apucat seara de ele si am lasat aparatul in priza 4 ore, apoi dimineata la 6 l-am bagat din nou inca 4 ore, cu o ora inainte am maruntit un baton de scortisoara si i-am dat drumul in dulceata. La final am adunat putina spuma stransa deasupra, apoi am pus dulceata in borcane. Un amanunt, nu am pus capacul peste vasul crock-pot-ului. Dulceata se pune in borcane, se strang bine capacele, se acopera cu un prosop si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara. Este o dulceata foarte aromata si scortisoara in da un iz aristocratic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de pere tomnatice la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

19.10.2019, 08:57

Razvan Constantinescu 1

19.10.2019, 18:55

oanapl 1

26.10.2019, 21:30

Ce buna si aromata e dulceata ta! Si ce frumusele sunt borcanele tale!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot 3,5 L