Dulceata de piersici

de Aletta in Dulciuri, 8 Aug 2016 | 591 vizualizari

 

Prima mea dulceata..

 

INGREDIENTE

  • 4 kg de piersici
  • un varf de cutit de salicil
  • 1,5 kg zahar
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Am inceput prin a decojii piersicile si a le taia in 3,4 bucati.


Am pus zaharul,le-am acoperit si le-am lasat peste noapte la frigider.


Usoara prima parte :)


Am pasat piersicile si le-am pus intr-o oala incapatoare apoi le-am lasat sa fiarba la foc mic timp de vreo 4 ore, luand spuma din cand in cand.


La sfarsit am adaugat un varf de cutit de salicil (luat de la farmacie)


Le-am pus in borcane si le-am lasat peste noapte intoarse cu capacul in jos.


A iesit foarte bun pentru prima mea dulceata.

 

TIPS-URI

1

pentru a vedea daca e gata dulceata se scoate pe o farfurie pentru a-i vedea cat e de ingrosata

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

noiinbucatarie 1

09.08.2016, 01:01

AndrutzaP 1

09.08.2016, 09:27

Rocsi 1

10.08.2016, 11:03

Mmm, ce aromata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de piersici (multicooker)