Dulceata de piersici cu vin

de mimmi in Dulceata / Gem, 5 Aug 2011 | 3725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 500 g zahar
  • 100-150 ml vin rosu
  • 1 plic Gelfix Extra
  • 2-3 batoane scortisoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici cu vin:

Spalam piersicile,le taiem pe din doua,le scoatem samburii si le lasam putin in apa fierbinte ( se ia mai usor pielita jos) dupa care le curatam de pielita. Le taiem cuburi nu foarte mici ca se sfarma. Amestecam plicul de Gelfix cu doua linguri zahar,turnam peste fructe si punem oala pe foc. Amestecam incontinuu pana da in clocot,dupa ce da in clocot adauagam batoanele de scortisoara,resul de zahar si vinul. Mai lasam sa fiarba cam 10 minute,pana se topeste zaharul si da cateva clocote. Daca punem o lingura de dulceata pe o farfurioara si dupa ce s-a racit se intareste inseamna ca este gata. Daca nu se inatareste inseamna ca mai trebuie sa lasati sa fiarba putin. Daca fructele sunt prea acre se mai poate adauga zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

05.08.2011, 20:18

ionela2682 1

05.08.2011, 20:50

mimmi 1

05.08.2011, 21:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de patlagele verzi