Dulceata de portocale

de Dya Daniela Andrei in Dulceata / Gem, 25 Ian 2014 | 15737 vizualizari

COMENTARII (16)

Micutza Luana 1

25.01.2014, 09:28

o ador

dantes 1

25.01.2014, 09:37

delicioasa

madi_marin 1

25.01.2014, 09:39

mmm...cred ca e buna

Merisor 1

25.01.2014, 10:03

Cred ca-i foarte aromata si buna!

Dya Daniela Andrei 1

25.01.2014, 10:11

deyutzky 1

25.01.2014, 11:03

mmm ce bunatate

Pushaa 1

25.01.2014, 11:20

ce bun!!!

ianculubita 1

25.01.2014, 11:21

Ma gandeam si eu sa fac asa ceva pentru ca am cumparat un borcan si am ramas dezamagita,dulceata fiind foarte amara;pana la urma tot ce faci tu este sfant dar si mai bun;bravo Dya

MotanLaOale 1

25.01.2014, 11:44

babi5 1

25.01.2014, 12:09

Dya Daniela Andrei 1

25.01.2014, 12:51

Un gust usor amarui tot ramane. Dar probabil depinde de metoda. Eu citisem ca se tin portocalele in apa cateva ore, schimbandu-se periodic, pentru a scoate gustul amar. Pielitele nu pot fi indepartate total.

Bya Ralu 1

25.01.2014, 12:56

bun

laura_n 1

25.01.2014, 17:03

ce deliciu tre sa fie, nu am gustat niciodata!

Dya Daniela Andrei 1

25.01.2014, 17:45

Rocsi 1

25.01.2014, 20:36

Cred ca a iesit o nebunie

Dya Daniela Andrei 1

25.01.2014, 21:17

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de portocale