Dulceata de visine

de Dya Daniela Andrei in Dulceata / Gem, 29 Iun 2011 | 2549 vizualizari

 

Pentru mine e cea mai gustoasa dulceata!

 

INGREDIENTE

  •     4 kg visine
  •     2 kg zahar
  •     sucul de la o lamaie
  •     1 lime
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele, curatate si spalate, le-am pus intr-un vas impreuna cu un kilogram de zahar si cu sucul de lamaie. Le-am lasat peste noapte, acoperite, la rece. Sucul obtinut l-am amestecat cu restul de zahar si l-am pus la foc pana ce acesta s-a dizolvat complet. Am adaugat apoi visinele si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit, fara a amesteca, pana cand compozitia s-a legat. (cam 4-5 ore)


Pentru a ne da seama daca a fiert suficient, scoatem 2-3 linguri din dulceata si le lasam sa se raceasca bine.


Borcanele, le-am tinut pentru 20 de minute in cuptorul incins, dupa care am pus in ele dulceata fierbinte, am strans capacele, si, le-am lasat sa se raceasca treptat, in cuptor.


Eu am gustat-o deja!


Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Dya Daniela Andrei 1

02.07.2011, 17:03

Ligia Bxl 1

15.07.2011, 21:43

offf mi sa facut apa in gura

Dya Daniela Andrei 1

15.07.2011, 23:18

Ligia draga mea! iti trimit un borcanel prin posta!?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bezele Panda

de RODIMUR 7

la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

ieri la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

ieri la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Gem de smochine